4de week: Eerste hapjes vlees

12 augustus 2016

Woensdag de 10e hebben ze voor het eerst vlees gegeten met een beetje puppymelk erdoor. Twijfelachtig hebben ze een paar happen genomen. Boet en Kaay hebben er gelijk flink van gegeten en “Besseltje” had er nog niet veel belangstelling voor.  Vrijdag aten ze allemaal al flink 3x vlees. Ze zijn deze week allemaal ongeveer een pond gegroeid. Boet weegt nu 2030 gram en “Besseltje” 2660 gram. Vrijdag heb ik de voorkant van de werpkist weggehaald zodat de pups nu ook in een deel van de puppyren kunnen spelen. Alle nieuwe eigenaren zijn inmiddels geweest en ze zijn allemaal blij met de pups. Als Yfke de pups wil voeden gaat ze voor de ren klaar liggen en kijkt mij vragend aan. Ik zet dan een voor een de pups bij haar. Op deze manier ligt ze de pups heerlijk rustig te voeden.

 

Related posts:

  1. De eerste hapjes…
  2. Pups van Yfke zijn alweer 1 week oud
  3. De ogen gaan open
  4. Er is veel gebeurd in puppenland
  5. Yfke heeft pups!

Tags: , ,

Comments are closed.

Algemeen Nieuws

Overleden: Bonje

By Limmie

Bonje is in de afgelopen week overleden. De 15 jaar oude, vriendelijke en ondernemende Bonje is er niet meer. Bonje is een zoon van...

Read more »

Overleden: Swerre!

By Limmie

Swerre is overleden. Zijn conditie ging de laatste maanden achteruit en ook was hij veel afgevallen. Ruim 14 en een half jaar oud is...

Read more »

Verjaardagen kleinkinderen.

By Limmie

Thijmen en Myrthe hebben hun kinderfeestjes bij ons in Mantinge gevierd. Hier hebben ze natuurlijk alle ruimte en veel mogelijkheden om iets te doen....

Read more »

Geboren: pupjes van Eelkje Froukje van Dijk en Waard en Jitze.

By Limmie

F1 teef Eelkje is op 1 april 2022, moeder geworden van een paar mooie pupjes.  Eelkje is een nakomeling van een moeder Wetterhoun en een...

Read more »

Geboren: F2 nest van Doeie v.d.Grancyhoeve en Jappie.

By Limmie

Er zijn op 27 februari, maar liefst 12 pups geboren in Vught. Zes reutjes en zes teefjes. Van harte gefeliciteerd Doeie en Esther. Doeie...

Read more »