Amsterdam Winner Show 2016

11 december 2016

Vrijdag, zaterdag en zondag stond in het teken van de grootste show van Nederland, De Winner. Voorafgaande is er tegenwoordig op vrijdag de Holland Cup. Het speelt zich allemaal af in de RAI te Amsterdam. Blomke’s Sinne was vrijdag en zaterdag ingeschreven. Sinne kreeg een Uitmuntend op vrijdag en was de Best of Breed, Op zaterdag kreeg ze wederom een Uitmuntend, maar er waren meer teefjes ingeschreven en helaas geen punt voor Sinne.

Zaterdag waren er acht wetterhounen aanwezig. Twee pups, reu en teef, één reu in de jeugdklasse, één reu in de tussenklasse, twee teven in de jeugdklasse en twee in de open klasse. Van de Frije Wetters waren er Blomke’s Sinne, Rymke Sibbe en Mearke’s Marije. Rymke en Marije mochten samen als jeugdhonden in de ring, het lopen ging iets minder dan in Zwolle, de telgang was er moeilijk uit te krijgen. Vanwege de gladde vloer? Marije werd nummer 1.  Beide teven kregen een mooi keurverslag en een Uitmuntend. De beste van het ras werd….

Het keurverslag van Marije:

1jaar. Krachtig gebouwde teef, goed hoofd, goede expressie en corr. gebit. Goed gedragen oor. Goede lichaamsverhoudingen en hoekingen.Prima bone, krachtige voeten. Goede toplijn. Prima borstkast. Goede spiraalstaart, goede astrakanvacht. Toont zich vrij. Uitmuntend res. CAC.

Marije heeft twee nachtjes bij ons geslapen. Mearke had geen zin om met haar te spelen, dat gaat haar te ruig. Ze  gedroeg zich als een echte moeder. Blomke ging haar eigen gang en Sanne vond Marije erg leuk.

Related posts:

  1. Winnershow Amsterdam
  2. Blomke’s Sinne op show
  3. Mearke en Sanne naar de Winner
  4. Martini Dog Show 2011
  5. de Winner 2009

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Algemeen Nieuws

Cirtap’s R-Duco is overleden.

By Limmie

Duco kwam zeer regelmatig bij ons logeren. Hij is afgelopen zomer 12 jaar geworden. Duco liep niet meer zo snel, maar voelde zich tot...

Read more »

Brun is overleden

By Limmie

Brun één van de broers van Blomke en Dukke is overleden. Andries en ik waren een paar weken geleden bij de Familie Staal en...

Read more »

Overleden: Bonje

By Limmie

Bonje is in de afgelopen week overleden. De 15 jaar oude, vriendelijke en ondernemende Bonje is er niet meer. Bonje is een zoon van...

Read more »

Overleden: Swerre!

By Limmie

Swerre is overleden. Zijn conditie ging de laatste maanden achteruit en ook was hij veel afgevallen. Ruim 14 en een half jaar oud is...

Read more »

Verjaardagen kleinkinderen.

By Limmie

Thijmen en Myrthe hebben hun kinderfeestjes bij ons in Mantinge gevierd. Hier hebben ze natuurlijk alle ruimte en veel mogelijkheden om iets te doen....

Read more »