Amsterdam Winner Show 2016

11 december 2016

Vrijdag, zaterdag en zondag stond in het teken van de grootste show van Nederland, De Winner. Voorafgaande is er tegenwoordig op vrijdag de Holland Cup. Het speelt zich allemaal af in de RAI te Amsterdam. Blomke’s Sinne was vrijdag en zaterdag ingeschreven. Sinne kreeg een Uitmuntend op vrijdag en was de Best of Breed, Op zaterdag kreeg ze wederom een Uitmuntend, maar er waren meer teefjes ingeschreven en helaas geen punt voor Sinne.

Zaterdag waren er acht wetterhounen aanwezig. Twee pups, reu en teef, één reu in de jeugdklasse, één reu in de tussenklasse, twee teven in de jeugdklasse en twee in de open klasse. Van de Frije Wetters waren er Blomke’s Sinne, Rymke Sibbe en Mearke’s Marije. Rymke en Marije mochten samen als jeugdhonden in de ring, het lopen ging iets minder dan in Zwolle, de telgang was er moeilijk uit te krijgen. Vanwege de gladde vloer? Marije werd nummer 1.  Beide teven kregen een mooi keurverslag en een Uitmuntend. De beste van het ras werd….

Het keurverslag van Marije:

1jaar. Krachtig gebouwde teef, goed hoofd, goede expressie en corr. gebit. Goed gedragen oor. Goede lichaamsverhoudingen en hoekingen.Prima bone, krachtige voeten. Goede toplijn. Prima borstkast. Goede spiraalstaart, goede astrakanvacht. Toont zich vrij. Uitmuntend res. CAC.

Marije heeft twee nachtjes bij ons geslapen. Mearke had geen zin om met haar te spelen, dat gaat haar te ruig. Ze  gedroeg zich als een echte moeder. Blomke ging haar eigen gang en Sanne vond Marije erg leuk.

Related posts:

  1. Winnershow Amsterdam
  2. Blomke’s Sinne op show
  3. Mearke en Sanne naar de Winner
  4. Martini Dog Show 2011
  5. de Winner 2009

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Algemeen Nieuws

Gedekt maar helaas leeg gebleven: F1 teefje Eelkje Froukje v. Dijk en Waard

By Limmie

Update: 23 juni: Helaas Eelkje is niet drachtig, volgende keer opnieuw. Eelkje Froukje is onlangs gedekt door de wetterhoun reu Jitze. Eelkje is een...

Read more »

Jarig: de nakomelingen van Simmer Blomke en Murk.

By Limmie

Van harte gefeliciteerd: Storm/Hessel, Borre, Linda Inka, Blomke’s Sinne, Brander en Bruunke! Deze wetterhounen zijn nu zeven jaar oud. Brander, Bruunke en Sinne hebben...

Read more »

JARIG: Blomke en Dukke zijn 10 jaar.

By Limmie

Het is alweer 10 jaar geleden dat Sanne bevallen is van 12 pups. Dukke Sanne,  Simmer Blomke,  Riemer Roas, Iso en Brun, van harte...

Read more »

Overleden: Annita van der Stroom.

By Limmie

Wat gaan we deze bijzondere vrouw missen. Het is nog steeds niet te bevatten dat ze er niet meer is. Annita stond altijd voor...

Read more »

Geboren: Blomke’s Sinne heeft pups.

By Limmie

Blomke’s Sinne heeft 5 pups. De vader van het nest is Broer Mozes fan de Bistefreon. Fred de Boer is de fokker: kennel fan’t...

Read more »