Thuis: kleinkinderen en Andries

4 september 2017

Update 4 september: De kleinkinderen zijn geweest en ze hebben zich goed vermaakt in een “bootje” op de vijver. Visjes voeren en ze proberen te vangen. Dat laatste lukte niet. Het water in de vijver was wel koud, dus het warme water in te tobbe was heerlijk om op te warmen. Met Andries gaat het steeds beter. Hij heeft de kettingzaag alweer ter hand genomen en een aantal eikenbomen hebben het loodje gelegd. Zwaar werk, maar het gaat hem weer goed af.

Update 10 juli: Afgelopen zondag was het weer een mooie zonnige dag. Het juiste moment om mijn moeder op te halen. Jildou is met de drie kinderen geweest. Het was een erg gezellige middag met vier generaties vrouwen, Andries en Thijmen en leuke wetterhounen. De foto’s spreken voor zich. Erna had nog een camera over en deze maakt mooie foto’s, Erna bedankt. Met Andries gaat het steeds beter. Hij kan weer wat meer doen.

Update 2 juni: Het gaat steeds ietsje beter met Andries. Op de foto’s die opnieuw gemaakt zijn, is nog  iets vocht bij de longen te zien.. Hij heeft hier weinig last van dus over een aantal weer terug komen voor controle. Andries loopt achter een rollator en ziet er nu dus uit als een oude pake. Maar het komt vast en zeker weer in orde. Mede dankzij alle lieve kaartjes, telefoontjes en mooie bloemen. Iedereen hartelijk bedankt hiervoor.

Update 20 mei: Andries is afgelopen woensdag opgenomen geweest in het ziekenhuis te Hoogeveen. De huisarts die thuis langs kwam constateerde dat Andries erge ruis op z’n longen had. Er zijn foto’s gemaakt en het bleek dat er vocht zat. Een paar uur later is er 1,6 liter bloed via een drain uit z’n longen gestroomd. In totaal zat er 2,1 liter bloed in. De volgende middag mocht hij verlost en opgelucht weer naar huis!

Update 12 mei: Andries mag vandaag naar huis. Hij voelt zich nog niet zo fijn, maar verder herstel kan beter thuis plaats vinden. Over 5 weken voor controle.

April/mei: Thijmen vermaakt zich hier altijd prima. Rollen als een hond door het gras en graven als een hond in het zand. Buiten spelen is leuk alhoewel hij ook erg graag televisie kijken wil.

Related posts:

  1. Andries
  2. Thuis allemaal beestjes
  3. foto sessie pups
  4. Thuis.
  5. Thuis.

Tags: ,

Geef een reactie

Algemeen Nieuws

Show Zwolle, Maastricht,Echt en Rotterdam. Wub Sterre was en is de ster.

By Limmie

Update 9 oktober: Wub Sterre fan de Frije Wetters werd afgelopen zaterdag de beste bij de wetterhounen. Aanwezig waren de enigste reu  Hidde, hij...

Read more »

F2 nesten: Wetterhoun/Labrador Retriever x Wetterhoun

By Limmie

Een aantal weken geleden zijn er twee F2 nesten geboren. We/ik hebben bij beide nesten een bezoek gebracht. Als eerste aan het nest waar één...

Read more »

Overleden: Frouke

By Limmie

8Juli 2017 is Frouke overleden. Ze is 13 en een half  geworden. Frouke was nog in redelijke conditie. Ze liep nog fijn door de...

Read more »

Pups geboren: Froukje is bevallen.

By Limmie

Froukje is 27 juni bevallen van maar liefst 9 pups. Vader van het nest is Wytse Dauwe fan de Frije Wetters. Drie reutjes en...

Read more »

Ayke en Adriaan

By Limmie

Aike was afgelopen weekend met z’n baasje op stap. (naar DE STEEG) Ze werkten mee in de NVSW stand. Aike heeft vrijdag ook met de jachtdemonstratie...

Read more »